Szerző Téma: Adobe photoshop lightroom gyorstalpaló  (Megtekintve 99 alkalommal)

Leírás: Rip[2.27Gb]Data prémium,1fichier

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Speed

  • Nem Vagyok Tökéletes' És Ezen Nem Sokat Dolgoztam!
  • Red Speeder One
  • Road Spirit
  • *
  • Hozzászólások: 12764
  • Megköszönte: 8337 Alkalommal
  • Alapitó
    • live-speed
Adobe photoshop lightroom gyorstalpaló
« Dátum: 2017. Szeptember 10. - 08:53:39 »
Adobe photoshop lightroom gyorstalpaló


Adobe photoshop lightroom gyorstalpaló
Verzió száma:
Információs link
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.Magyar nyelvű ismertető:
A mintegy 5 órányi magyar nyelvű multimédiás oktatóanyagot magában foglaló oktató DVD célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt mutassa be az Adobe Photoshop Lightroom 2 összes funkcióját és javasolt használatát, mindezt úgy, hogy közben a fotózásról és a digitális képek sajátosságairól is sok hasznos információt megtudhatunk.
A digitális fotózással kapcsolatos munkafolyamatok közül nagy jelentőséggel bír a képek előkészítése, rendezése és bizonyos szempontok alapján történő szűrése, az oktatóanyagban mindehhez a képek feldolgozása, retusálása és korrekciója is hozzáadódik. A leckékben tanultakat könnyedén begyakorolhatjuk a lemezen külön is fellelhető gyakorlófájlok segítségével.
Az oktatóanyag jól felépített tematikája részletesen bemutatja a képek beolvasásától, a speciális képek készítéséig terjedő teljes munkafolyamatot, értékes háttérinformációkkal kiegészítve a tanagyagot. Az Adobe Photoshop Lightroom 2 program piacvezető megoldásaival kifejezetten ezt a jól követhető munkafolyamatot segíti, melynek köszönhetően mind az amatőr, mind a profi fotósok közkedvelt képfeldolgozó szoftverévé vált.

Hardver/Operációs rendszer igény:
Régi Flash playert 10.1.
Telepítési útmutató:
Telepíts fel egy régi Firefoxot, vagy Operát pl. 10.50 (vagy egy régi Safarit).
Telepítsd fel hozzá a flash playert (külön ki kell választani az adobe oldalán hogy más böngészőhöz kell (az operás verzió kell a Safarihoz is)

Ez nem videoformátum,semmilyen lejátszóval sem fogod tudni lejátszani!
A főmappában található Index.html-re duplán kattintva rögtön megnyílik a program a böngésződben, ott már kényelmesen tudsz válogatni az adott fejezetek közül mindössze rá kel kattintani az általad érdekelt fejezetre és elindul az oktató "videó".

Ha kicsi a monitorod akkor ajánlom növeld meg a "CTRL" és "+" gomb egyidejű nyomva tartásával a Videó méretét (akárcsak a weblapoknál) mert így jobban kivehetők a munkafolyamatok és jobban látod éppen mire kattint az oktató. A menüfejezet gombok ilyenkor úgysem érdekelnek senkit. (CTRL és 0-val eredeti méretre állíthatod vissza.)
Serial, crack, patch: van

Méret: 2,27 GiB
 :ls le1:
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
GY.I.Klive-Speed SzabályzatSegítség a Letöltéshez
Moderátorokat keresünk! Ha van minden nap egy kis időd és kedved akkor jelentkezz! De kérünk benneteket csak akkor ha tényleg tudtok időt szánni a fórumra,és előny ha aktív vagy!