Szerző Téma: Nyolcmagos okostelefonok a Kazamtól  (Megtekintve 502 alkalommal)

Leírás:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető psycho107

  • Nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is!
  • Speed Smasszer
  • Racer
  • *
  • Hozzászólások: 428
  • Megköszönte: 2 Alkalommal
  • Live-Speed
Nyolcmagos okostelefonok a Kazamtól
« Dátum: 2014. Március 04. - 20:11:23 »


Az európai cég két újabb fejlesztést mutatott be, immár nyolcmagos chippel, tűrhető áron.

A HTC-ből kivált egykori cégvezetők által alapított Kazam alig három hónapja mutatta be első készülékeit, most pedig két újabb változattal jelentkeztek, amelyek már a Tornado sorozatba tartoznak. Legfőbb újdonságuk a nyolcmagos chip, további kellemes jellemzőkkel kiegészítve, és a tervek szerint az ár sem lesz túlságosan magas.

Az MWC alatt bemutatott példányok még nem a végleges változatok, ezek jelen pillanatban az Android 4.2-es verzióját futtatják, ám az ígéretek szerint a piaci megjelenés előtt megkapják a szoftver legfrissebb változatát, így a listán már a 4.4 KitKat lesz megtalálható. Nevüknek megfelelően a Tornado 2 5.5 egy 5,5 hüvelykes kijelzőt, a Tornado 2 5.0 pedig egy kereken 5 hüvelykes érintőképernyőt kapott, míg a processzor mindkét esetben a Mediatek 1,7 GHz-en futó új nyolcmagos fejlesztése, amelynek pontos típusjelzése MT6592.
Az 5.5 valamivel nagyobb kijelzője Full HD felbontást támogat, ehhez 2 GB RAM, 16 GB-os belső tároló, egy 13 és egy 5 megapixeles kamera, valamint egy 2500 mAh-s akkumulátor társul. Az 5.0 ehhez képest 720p felbontást kínál, 1 GB RAM, egy 8 GB-os belső tároló, valamint egy 8 és egy 2 megapixeles kamera kíséretében. A korábban bejelentett Trooper, Life és Thunder sorozat példányaihoz hasonlóan a kijelzőt a készülék leejtése esetében az első évben ingyen is kicserélik, ám a pontos ár és a megjelenési dátum még nem ismert.

Ez utóbbira Európában nyilván az első körben kerül majd sor, az előzetesen becsült ár 300 euró.

Forrás: Sg.huEgy kiegyensúlyozott ember vagyok...
Ugyanannyi dührohamom van, mint idegösszeomlásom!