* Ls Hírek

Kedves felhasználók!

A szavazás ideje alatt a prémium link használatát elfogadjuk,lehet 10Gb-nál nagyobb fálj méretnél csak prémium link hozzáférést adni,és témát nyitni!

Továbbá az Ebook részleg is kapott külön szabályzatot,és a tiltott anyagok részt betartani!!

Köszönettel Ls staff :)

Szerző Téma: Elkészült az okos zokni, ami segít a futás tökéletesítésében  (Megtekintve 550 alkalommal)

Leírás:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető psycho107

 • Nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is!
 • Speed Smasszer
 • Racer
 • *
 • Hozzászólások: 428
 • Megköszönte: 2 Alkalommal
 • Live-Speed


Egyre több viselhető okoseszköz lát napvilágot: az elmúlt időszakban az okosóráktól az okos szemüvegeken át egészen az okos pólókig többféle ilyen újdonságot láthattunk, most pedig elkészült az okos zokni is, ami nem más, mint egy fitnesz kiegészítő.
A ensori okos zoknijánál eredetileg az volt a terv, hogy szállítása még a tavalyi év folyamán megkezdődik, ám kis homokszem került a gépezetbe, így csak nem sokkal az ünnepek előtt lett kész az okos zokni, de az Indiegogo támogatóknak már szállítják.

A speciális zokni talpán három szenzor-területet alakítottak ki, amelyek segítenek a futás közben megtett lépéseknek, a futás ütemének, illetve az aktuális sebességnek a mérésében – sőt, segítségükkel az is kielemezhető, talpunk mely területeire mekkora arányban érkezünk futás közben. A szenzorok vékony vezetőn keresztül kapcsolódnak a szárban kialakított érintkező csoporthoz, amire egy speciális pánt illeszkedik, méghozzá mágnesesen. Utóbbi a szenzorok adatainak vezeték nélküli továbbításáért felel, működését pedig beépített akkumulátor segíti, ami egyetlen teljes töltés hatására hatórányi folyamatos üzemidőt biztosít. A zoknihoz tartozó pánton extraként háromtengelyes gyorsulásmérő is helyet kapott.
A Bluetooth Smart pánthoz külön app jár, ami iOS, Android és Windows Phone rendszerhez egyaránt elérhető. Az app segítségével rögzíthetőek a különböző szenzorok adatai, de edző funkció is rendelkezésre áll, ami segít a futás közbeni mozgás tökéletesítésében, a célok elérésében, illetve tájékoztat arról is, éppen hol tartunk. A gyártó szerint a virtuális edző szolgáltatás használatával a futás közbeni helytelen mozgásból fakadó sérülések nagy része is elkerülhető.
Az app segítségével arról is kaphatunk értesítést, ha ideje lecserélni a futócipőt.A Sensoria okos zoknija nem lesz olcsó mulatság. Két pár okos zokni a hozzájuk tartozó pánttal együtt 200 dollárba kerül. A viselhető okoseszközökre 35 mosásnyi garancia jár, de a termékek a gyártó szerint 45 mosásnál többet is kibírnak a szenzorok sérülése nélkül. A gyártó weboldalán további két pár okos zokniért 49,99 dollárt kérnek el, négy pár zoknival pedig nagyjából 12 hónapot húzhatunk ki úgy, ha hetente 3-4 alkalommal indulunk futni.


Forrás: Sg.huEgy kiegyensúlyozott ember vagyok...
Ugyanannyi dührohamom van, mint idegösszeomlásom!

Nem elérhető YsaPur

 • Speedkid
 • *
 • Hozzászólások: 20
 • Megköszönte: 3 Alkalommal
Re:Elkészült az okos zokni, ami segít a futás tökéletesítésében
« Válasz #1 Dátum: 2017. Február 05. - 18:17:13 »
A bushmannok meg röhögnek a markukba...