Szerző Téma: Magyarország leggyorsabb internete olcsóbb lesz  (Megtekintve 326 alkalommal)

Leírás:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Törölt Felhasználó

  • Road Spirit
  • *
  • Hozzászólások: 10542
  • Megköszönte: 14575 Alkalommal
Magyarország leggyorsabb internete olcsóbb lesz
« Dátum: 2015. Május 24. - 07:08:00 »
A DIGI egy éven belül másodszor növeli az internet sávszélességet optikai hálózatán és egyben csökkenti is az árait.A DIGI az optikai hálózatán a napokban ismét növeli internet előfizetői sávszélességét, valamint június 1-től kedvezőbb árú új csomagokkal váltja fel meglévő csomagjait lakossági kínálatában. A sávszélesség-növelés minden optikai csomagot érint, a legkisebb csomag előfizetőit beleértve, akik mostantól 50/20 Mbps helyett ennek dupláján, 100/50 Mbps sebességgel szörfölhetnek a hálón.

Tavaly júniusban a DIGI már 2,5-szeresére növelte optikai hálózatán ügyfelei internet sebességét, azonban a cég részéről ez a sebességnövelés csupán előfutára volt az 1000 Mbps sebességű, Magyarország máig leggyorsabb internetcsomagjának 2014. júliusi bevezetésének. Ezen lépések hatása a nemzetközi netfelhasználási adatokat összehasonlító netindex.com kimutatásai alapján Magyarország hálófelhasználás statisztikáiban is látható eredményeket produkált. Magyarország a netindex.com által 2014 júliusában felmért 196 ország közt elfoglalt 40. helyéről a 35. helyre ugrott, jelenleg is tartva ezt a pozíciót az 51,22 Mbps-os, országos átlagletöltési sebességgel. Az országos kábelnet szolgáltatók (ISP) közti ranglistát pedig a DIGI jelenleg is vezeti az ügyfélkörében legfrissebb, májusban mért, 90,97 Mbps-os átlagos letöltési sebességgel, mely az országos átlag letöltési sebesség közel kétszerese.

A DIGI-nél idén június 1-én frissülő DIGINet csomagok között mostantól a legkisebb optikai szálas csomag is már 100/50 Mbps sebességű, DIGI okos csomagban rendelve már akár 1890 forintos havidíjért. Magyarország leggyorsabb, 1000 Mbps sebességű lakossági internet-szolgáltatása 25%-kal olcsóbb lesz, így DIGI okos csomagban rendelve már akár 3500 forintos havidíjért kaphatunk kimagasló sebességet. A feltöltési sebesség minden csomag esetében a duplájára nő, így az 1000 Mbps-os letöltési sebesség mellé a cég előfizetői már 200 Mbps-os feltöltési tempót fognak kapni.
:thx:DIGI