Szerző Téma: Total Commander Ultima Prime 7.2 + Crack  (Megtekintve 725 alkalommal)

Leírás:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bubus66

  • Speed Smasszer
  • Totalfuel
  • *
  • Hozzászólások: 2663
  • Megköszönte: 309 Alkalommal
    • Android alkalmazások és ROM-ok letöltése Android alkalmazások, játékok kérése
Total Commander Ultima Prime 7.2 + Crack
« Dátum: 2015. Szeptember 14. - 20:02:19 »
Total Commander Ultima Prime 7.2 + CrackSötét háttér fájltípusonkénti színezésselVilágos háttér fájltípusonkénti színezésselFa-nézetFüggőleges nézetKépek előnézeteHang fájlok előnézeteFelhasznált területHang-fájlok kódólásaHálózati helyek-beépülőkMappák és fájlok gyorsabb létrehozásaNotepad++ a TC UP-banHEXelon MAX a TC UP-banHasła a TC UP-banColSel a TC UP-banPhotoFiltre a TC UP-ban

 

Free Download Manager a TC UP-banIcoFX a TC UP-banTotal Commander Ultima Prime 7.2 hoz frissített változata Universal Extractor (archív és szerelők kitermelése alkalmazás). Universal Extractor 2 egy nem hivatalos frissített és bővített változata az eredeti UniExtract (eredeti kérelem egy része volt a TC UP mivel nagyon hosszú idő, de nem aktívan fejlesztett már). Azt is hozzá új wfx beépülő - ADB . Ezzel a modullal, hogy ellenőrizzék Android eszközök ADB (Android Debug Bridge). Mi is frissített és javított a belső eszköze létre a fájlokat és könyvtárakat (TC UP New).

Mint általában, dugó és programok a projekt frissítve lett a legújabb verzióra (AIMP 4.12 épít 1877 Gimp 2.8.18, HomeBank 5.1.2, 4.9.0 könnyűfém, Notepad ++ 7.2.2, Opera 42.0.2393.94, Sumatra PDF 3.1.2 System Explorer 7.1.0.5359, Team Viewer 12.0.72365P, Total Commander 9.0a, Wavosaur 1.2.0.0, 2.1.0.0 WContig, XnView 2.39).

A Total Commander Ultima Prime szoftverek és egyéni beállítások telepítő csomagba rendezett gyűjteménye, a Total Commander (fájlkezelő) lehetőségeinek bővítésére.


Az új verzió a Total Commander Ultima Prime 7.2 van hozzá egy szerszám hívott Magnifixer - mint a neve is sugallja, ez a képernyő nagyító segédprogramot. TC UP starter kell teremteni megfelelően érzékeli a rendelkezésre álló új változata a projekt. Javítottunk a két kérdés. Először az egyik aa probléma a VBS script, a másik pedig az "Érvénytelen lebegőpontos művelet" kérdés. Mi is rögzített telepítő parancssori és két új paraméterek: / LANG, / SILENT.

Mint általában, bővítmények és programok a projekt frissítve lett a legújabb verzióra (AIMP 3.60 Beépített 1483, Opera 29.0.1795.47, ADWCleaner 4202).

Szeretnénk köszönhetően illet, aki támogatta a TC UP projekt . Ezek a következők: Jose Maria Solis Rodrigez , Carlos Hermosilla Yáñez , Kamil Vojík , Karl Melber , Robert Bresiński , Peter Stender , Hasan Smajlovic , Peter Beckmann , Ahmet Duyar , George Kirtchev , Joseph STRUZKA , Bert Hoffman , Sławomir Doba , Slobodan Janosevic , Giovanni Sandi , Luis Gutierrez Inda , Ales Hrachovina .
Egy hónapon belül többen támogatták anyagilag, mint az egész, közel tíz éves története - KÖSZÖNJÜK!

Bővebb információk a YouTube-csatornánkon és Facebook oldalán.
Integrált alkalmazásokat telepítéskor tudod kiválasztani melyiket szeretnéd telepíteni. Ezeket akár a Program Files/TC UP/PLUGINS/Média mappában találod,és onnan is el lehet inditani. Valamint a TC Programok menü pot legördülő ablakából is kilehet választani, a használni kívánt programot

A következő programok vannak integrálva.

Hozzáadott "Opera Mail" alkalmazást .

Frissített és továbbfejlesztett telepítő kódot .

Új funkció , hogy maximalizálja "Total Commander " a start, a legtöbb képernyőfelbontást.

Hozzáadott színezés "Total Commander " a könyvtárak és fájlok létrehozott 5 perccel korábban , és a rejtett fájlokat .

Ezek az alkalmazások találhatok bent telepítésnél kilehet választani melyik települjön. Az alkalmazások utólag is telepíthetők, a következő mappába találhatok. Program Files/TC UP/PLUGINS/Media mappából lehet telepíteni..

AIMP

AngelWriter

AntMovieCatalog

Free Download Manager

Gimp

HateML

HEXelon

HxD

IcoFX

InfraRecorder

Inkscape

KeePass

MirandaIM

Notepad++

Opera

OperaMail

PowerOff

Recuva

SIW

SubtitleWorkshop

SumatraPDF

SystemExplorer

TeamViewer

TheKMPlayer

TrueCrypt

UniversalExtractor

Unlocker

uTorrent

VirtualDub

Wavosaur

WinContig

WinMerge

XnView

A Total Commander Ultima Prime 7.0 új kezelőfelületet hozott, az ikonokért köszönet a Fugue Icon Pack-nak (ami mostantól alapértelmezett) valamint egy első verziós TC UP x64-et (amely kihasználja a 64 bites architektúra előnyeit). Ebben a verzióban főleg az új TCUP64.exe-re koncentráltunk ami a 64 bites változatot indítja. Valamint ebben a verzióban a telepítő új "transforming(átalakulós)" animációt kapott.

Mint általában, beépülők és programok a legújabb verzióra frissültek (MyPhone Explorer 1.8.7, Notepad ++ 6.8.8, Opera 34.0.2036.25, TeamViewer 11.0.53254, ADWCleaner 5.026) .

Szeretnénk megköszönni támogatóinknak segítséget a TC UP projektben . Ezek: Robert Bachhuber, Giuseppe Monaco, Vyacheslav Ostapchuk.

Telepítés:

Letöltöd a TC UP 7.2 kicsomagolod a zip-et egy tetszőleges helyre.

Megnyitod a Total Commander Ultima Prime 7.2 mappát és elindítod a tcup72.exe fájlt majd a mikor belépet kiválasztod a miket szeretnél telepíteni a hátér szint szöveg szint is tudod változtatni.
Ha végzet bezárod a TC-t majd meg nyitod a Crack mappát a kiválasztod a megfelelőt mappából a wincmd.key bemásolod a C:/Program Files/TC UP Mappába

Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.

Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.


Idézet
Total Commander Ultima Prime 7.1 + Crack

Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.

Hivatalos oldal

« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 22. - 07:08:19 írta bubus66 »
"ubi dolor ibi vigiles".(Ahol a fájdalom ott a segítség) Szent Flórián.

A Tűzoltó nem azért rohan be a házba mert rettenthetetlen, hanem mert elhivatottsága erősebb a félelemnél.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást: logpe, cyb, Bodjo, bulillus, parmenidész, enem66, Rocker8807