Szerző Téma: Pinnacle Studio Ultimate v18.5.1  (Megtekintve 373 alkalommal)

Leírás: .rar, with Plugins x86-x64, 8,39 GB + aktivátor

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bocsok

  • Racer
  • *
  • Hozzászólások: 354
  • Megköszönte: 57 Alkalommal
  • Live-Speed
Pinnacle Studio Ultimate v18.5.1
« Dátum: 2015. November 20. - 12:33:57 »
Pinnacle Studio Ultimate v18.5.1 x86-x64


Rendszerkövetelmények
Rendszer:  Windows 7, Windows 8, Windows 10
Processzor:   Intel Core Duo 1.8 GHz, Core i3 vagy AMD Athlon 64 X2 3800+ 2.0 GHz vagy jobb; Intel Core2 Duo 2.66 GHz, Intel® Core i5 vagy i7 1.06 GHz vagy jobb
Memória:   4 GB
Tárhely:   5,8 GB
Képernyő:   1024x600

Egyéb:   
DirectX 9 vagy 10 kompatibilis videókártya legalább 128 MB RAM-mal
DirectX 9 (vagy újabb) kompatibilis hangkártya
DVD meghajtó

Tartalom
Pinnacle Studio Ultimate v18.5.1.827 with Plugins telepítési-aktiválási útmutató
A vírusírtók a KEYGEN-re RIASZTHATNAK, TÖRÖLHETNEK!

Funkciók
Filmkészítés gyorsan és könnyedén A Pinnacle Studio Ultimate egy nagyteljesítményű videószerkesztő, amivel nem csupán egyszerű házi videókat készíthetünk, de akár teljes filmeket is összerakhatunk, anélkül, hogy különösebb felkészültségre lenne szükségünk. A Pinnacle Studio Ultimate hatékonyan dolgozhatunk, és több időnk jut  az elkészült alkotások megosztásra.

NewBlue effekt csomag A kreatívitás kimeríthetetlen eszköztára a NewBlue effekt készlete. Több, mint 55 plugin és több, mint 700 preset áll a rendelkezésünkre.

Importálás: Videókat gyakorlatilag bármilyen eszközről importálhatunk a Pinnacle Studióba. Akár a GoPro vagy a Panasonic MVC formátumú 3D-s felvételeket is megnyithatjuk. A Pinnacle Studio Ultimate támogatja az 5.1-es surround hangzást.

Szerkesztés bárhol és bármikor A Pinnacle Studio Ultimate mellé kapunk 50 GB online tárhelyet is a felhőben, melyet bárhonnan elérhetünk. A Project Package funkció használatával egy csomagba rendezhetjük az összes, a készülő filmhez tartozó média tartalmat. A Pinnacle Studio for iPad app pedig abban segít minket, hogy a kisebb szerkesztési feladatokat már akár útközben is elvégezhessük.

Natív 64 bites támogatás Optimalizált memória kezelés és gyorsabb renderelés.

Okos 4K renderelés A 4K-s videóknak csak azon részei kerülnek renderelésre, melyek megváltoztak. Ennek eredményeképpen jóval hamarabb elkészülhetünk a munkával.

XAVC S 4K HD támogatás A legújabb 4K HD kamerák teljeskörű tánogatást kaptak.

Új NewBlue effektusok: Motion Blends, Light Blends, Film Effects, Stabilizer, Video Essentials 2, 6 & 7

Rendszerezés: A beépített média könyvtárral egyszerű feladat a kedvenc filmek, fényképek és zenék rendszerezése, így könnyedén kereshetünk köztük, ha több különböző projektben is használnunk kell őket. A gyorsabb hozzáférés érdekében akár kategóriákba is rendezhetjük a tartalmakat, és címkékkel is elláthatjuk őket.

Szerkesztés: Az olyan kisebb szerkesztési feladatokat, mint a levágás, a nagyítás akár a média könyvtáron belül is elvégezhetők. Nem csak a videókat, képeket kezelhetjük, de a hang fájlokat is.

Precíz szerkesztés: A Pinnacle Studio Ultimate felhasználói felületén végtelen számú sávon dolgozhatunk, kép-a-képen és több rétegű effekteket alkalmazhatunk, pont úgy akár egy profi. A képkocka pontosságú szerkesztésnek köszönhetően precíz kontrollt gyakorolhatunk a vágás felett.

Live Capture: A beépített Live Screen Capture használatával rögzíthetjük a képernyőnkön megjelenő tartalmakat, amiket aztán felhasználhatunk prezentációkhoz és tréning videókhoz.

Térhatású 3D filmek Az importálástól a szerkesztésen keresztül a megosztásig a Pinnacle Studio Ultimate minden olyan eszközt a kezünkbe ad, amivel térhatású 3D-s filmeket készíthetünk. Megnyithatjuk a GoPro 3D és a Panasonic MVC formátumú filmeket is akár. A készülő filmhez valós 3D-s effekteket adhatunk.

Red Giant Plug-inek és több, mint 2000 Keyframe alapú effekt A Pinnacle Studio Ultimate-hez megkapjuk a Red Giant professzionális effektparkjának legjobb darabjait. A Filmmaker's Toolkit a következő effekteket tartalmazza: Magic Bullet Looks, Magic Bullet Mojo és Magic Bullet Cosmo. Ezek mellett még kapunk több, mint 2000 2D és 3D effektet, átmenetet és animált feliratot.

Zene füleimnek: Egy filme se lehet teljes zenei aláfestés nélkül. A Pinnacle Studio Ulimate Scorefitter könyvtára számos szabadon felhasználható zenét és hangeffektust tartalmaz, melyek hossza igazodik a készülő videó hosszához. Természetesen más zenéket is használhatunk.

Megosztás online és blu-ray lemezen A kész videókat egy gombnyomással megoszthatjuk a Facebook-on, a YouTube-on és a Vimeón. Készíthetünk DVD, AVCHD és Blu-ray lemezeket is az új MyDVD alkalmazással, teljes 5.1-es hangzással. De olyan formátumokba is exportálhatunk, mint az Adobe Flash FLV, az MPEG-4 és a DivX.

Sztereoszkópikus 3D tartozékok:
Anaglif 3D kijelző: piros / cián szemüveg szükséges
3D TV és kompatibilis szemüveg NVIDIA 3DTV Play szoftver támogatott GeForce vagy Quadro grafikus kártya. További információért kérjük, látogasson el az NVIDIA oldalára
NVIDIA 3D Vision Ready kijelző notebook: kompatibilis GeForce vagy Quadro grafikus kártya, 3D Vision Ready kijelző vagy projektor és 3D Vision / 3D Vision Pro szemüveg és emitter. További információért kérjük, látogasson el az NVIDIA oldalára.

Ezeket a linkeket csak data.hu prémium fiókkal rendelkezők tölthetik!
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.Párhuzamosan is tölthető!
A linkek bármelyik oldalra szabadon kirakhatók.
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást: khing, lolo111, demecsga