* Ls Hírek

Kedves felhasználók!

A szavazás ideje alatt a prémium link használatát elfogadjuk,lehet 10Gb-nál nagyobb fálj méretnél csak prémium link hozzáférést adni,és témát nyitni!

Továbbá az Ebook részleg is kapott külön szabályzatot,és a tiltott anyagok részt betartani!!

Köszönettel Ls staff :)

Szerző Téma: [Android] Call of Duty - Black Ops Zombies v1.0.8  (Megtekintve 222 alkalommal)

Leírás:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető déjávu

  • Speed Drifter
  • Flame Of Speed
  • *
  • Hozzászólások: 7974
  • Megköszönte: 18460 Alkalommal
[Android] Call of Duty - Black Ops Zombies v1.0.8
« Dátum: 2016. április 22. - 17:45:17 »

[Android] Call of Duty - Black Ops Zombies v1.0.8
A Call of Duty: Zombik jelenség emelkedett vissza az életbe.

Átvéve a legkelendőbb konzol hit és épített kifejezetten tabletták és okostelefonok, a Call of Duty: Black Ops Zombies szállít fan-kedvenc, szívdobogtató térképek: Kino Der Toten, mennybemenetel és a Call of the Dead: igazgató Cut, valamint a "Dead-Ops Arcade," a 50-szintű zombi kesztyűt, amely a végső élőhalott kihívás rajongók a Call of Duty aláírása zombi hadviselés.

Játssz egyedül, vagy csatlakozzon egy csapat maximum 4 játékos a Wi-Fi, ahogy lekaszál hordái zombik segítségével számos fegyverek és hegyezi csak a Call of Duty zombi élményt.

És ne csak a mi szavunk is; itt van, amit a kritikusok úgy vélik, a játék:

• "Call of Duty: Black Ops Zombies egy must-have minden Call of Duty rajongó és a mindennapi játékosok számára egyaránt." - Mashable.com

• "Ami az egész csomagot illeti, imádom a Holt-Ops Arcade módban, és úgy érzi, hogy jelentősen növeli értékét a 6,99 $ az ára" - Destructoid

• "Dead Ops ... tökéletesen illeszkedik a mobil platform." - G4 TV online

A játékosok is választhatják, hogy fokozzák a tapasztalat és kijutni a dzsem az in-game CoD pontrendszerben. Hat szintek in-app beszerzési lehetőség közül választhat, zombik rajongók képesek lesznek, hogy a tapasztalat, hogy egy teljesen új szintre felszabadításával további területeken és biztosítani a jobb fegyverek jóval kevesebb idő alatt. Felhívjuk figyelmét, hogy a CoD pontokat csak akkor kell alkalmazni a single player.

• Vásárlás CoD pontot a főmenüben használni, ha elfogy a szerzett pontokat a játék.
• CoD pontot lehet költeni semmit a játék, mint a frissítő, nyitható ajtók, fegyverek, juttatások, és a titokzatos dobozt, de csak akkor használja, ha nincs elég szerzett pontot.
• újjáéleszt is lehet vásárolni a CoD pontot, ha meghal anélkül, hogy a újraéleszteni perk, bár a három újraéleszteni határa továbbra is érvényes.
• Megjegyzés: A CoD pont elvész, ha az alkalmazás eltávolítása a készülékről.

Persze, kereső eredmények és Point-szorzók is szép, de túlélni ezeket a Co-Op Térképek, akkor szüksége van barátokra, mint akkor be kell tűzerő. Szerencsére, nem csak a fegyverek és hegyezi szeretsz Call of Duty hazugság kéznél, akkor csatlakozhat akár 4 játékos keresztül Wi-Fi játszani mulitiplayer.

Mintha ez nem lenne elég, a Call of Duty: Black Ops Zombies is "Holt-Ops Arcade" módban, egy arcade stílusú top-down shooter tökéletesen alkalmas mobil harci állatorvosok. Felszabadításáról mód egyszerűen csak megtalálni a négy hiányzó érmét a játékban menük.

És ne felejtsük el, hogy töltse le a Call of Duty: Elite Mobile App egy belső éle a konzolon Call of Duty többjátékos élményt. Feje fölött a Google Play Store minden szörnyű részleteket mindkét Apps.

Igazoló link:
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.

Rendszerigény: Android 2.3.3 és újabb

Telepítés:
- APK fájl készülékre másolása + kiegészítőt az obb mappába
- APK fájl futtatása
 :ls le1:


Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást: Maris1