Szerző Téma: Lisa Kleypas: Wallflowers 1–2-3  (Megtekintve 309 alkalommal)

Leírás: Data, magyar nyelvű regény történelmi romantikus

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Elérhető Enoi

 • Spirit of library
 • Speed Drifter
 • Totalfuel
 • *
 • Hozzászólások: 4111
 • Megköszönte: 29055 Alkalommal
  • Live-Speed
Lisa Kleypas: Wallflowers 1–2-3
« Dátum: 2016. Augusztus 22. - 09:34:50 »
Lisa Kleypas: Wallflowers 1–2-3
(azw3, epub, mobi, pdf)Első könyv: Nem múló varázs
A férfinak adta az ártatlanságát…
Lady Aline Marsden neveltetése egyetlen célra irányult: hogy előnyös házasságot kössön saját társadalmi osztályának egy tagjával. Ehelyett önként odaadta az ártatlanságát az apja birtokán szolgáló John McKennának. A szenvedély hevében elkövetett vétkük megbocsáthatatlan volt… Johnt elküldték a birtokról, Aline-nak pedig a londoni társaságból száműzve, vidéken kellett élnie.
…és a férfi a szerelmét vette el.
McKenna időközben meggazdagodott és visszatért… szemtelenül jóképű és igézőbb, mint valaha. Könyörtelen tervvel érkezett: bosszút akar állni a nőn, aki összezúzta a szerelemről szőtt álmait. De a varázslat kettejük közt fényesebb lánggal ég, mint a kezdet kezdetén. McKennának döntenie kell, véghezvigye-e a bosszúját, vagy kockára tegyen mindent első és egyetlen szerelméért.


Eredeti mű: Lisa Kleypas: Again the Magic
Eredeti megjelenés éve: 2004
GABO, Budapest, 2016

Második könyv: Egy nyáréjszaka titkai
]A londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden női furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Így születik meg a merész férjvadász-terv.
Annabelle Peyton eltökélte, hogy családját megmenti a katasztrófától, ezért úgy dönt, hogy szépségét és eszét használva rávesz egy megfelelő társaságbeli nemes urat, hogy kérje meg a kezét. De a gazdag és hatalmas Simon Hunt, Annabelle legfondorlatosabb – s egyben legkitartóbb – csodálója egyértelművé tette, hogy bár szívesen bevezeti a lányt az ellenállhatatlan gyönyörök világába, feleségül nem hajlandó őt venni. Annabelle elszántan igyekszik visszautasítani a hallatlan javaslatot… ám tehetetlen a csábítás magas fokú művészével szemben.
Barátnői összeesküvést szőnek, hogy egy alkalmasabb úriembert hozzanak olyan helyzetbe, hogy kénytelen legyen megkérni Annabelle kezét, mert Annabelle csak ily módon menekülhet meg Simontól… és saját sóvárgó vágyától. Ám egy nyári éjszakán Annabelle behódol Simon szenvedélyes ölelésének és csábító csókjainak… és rájön, hogy mind közül a szerelem a legveszedelmesebb játék.


Eredeti mű: Lisa Kleypas: Secrets of a Summer Night
Eredeti megjelenés éve: 2004
GABO, Budapest, 2016


Harmadik könyv: Ősszel történt
A londoni társaság estélyein petrezselymet áruló négy ifjú hölgy szövetkezik egyetlen közös cél érdekében, hogy minden női furfangot és praktikát bevetve férjet találjanak maguknak. Így születik meg a vakmerő férjvadászat terve.
Egy bálon történt…
Ahol a gyönyörű, ám merész Lillian Bowman megtanulta, hogy független, amerikai modora nem igazán szerencsés. És London legkapósabb arisztokratája, a kiállhatatlan, sznob és lehetetlen Marcus Westcliff ítélte el leginkább.
A kertben történt…
Amikor Marcus döbbenetes – és veszélyes – módon hirtelen átölelte, Lilliant váratlanul elöntötte a szenvedély a férfi iránt, akit még csak nem is kedvelt. Mozdulatlanná dermedve álltak… a világ megszűnt létezni körülöttük… szerencsére senki sem kapta rajta őket.
Ősszel történt…
Marcus mindig is ura volt érzelmeinek, ő volt a stabilitás mintaképe. De Lillian minden érintése felért egy kínvallatással, minden csókja újabbakra csábított. És mégis… hogyan is gondolhatott volna egyáltalán arra, hogy egy ennyire nyilvánvalóan alkalmatlan nőszemélyt vegyen maga mellé… feleségnek?


Eredeti mű: Lisa Kleypas: It Happened One Autumn
Eredeti megjelenés éve: 2005
GABO, Budapest, 2016

Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
:ls le:

Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.


A lemenő napnak is van ereje.


Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást: poldi, Elfandar, gyorban, annababa, Mágika, Szonja1983, lengyele, Etelka, usserrs, zsu627, Vicacica7404, Martus, Henriette735, EasyRyder00

Nem elérhető annababa

 • Speedkid
 • *
 • Hozzászólások: 53
 • Megköszönte: 187 Alkalommal
 • Live-Speed
Re:Lisa Kleypas: Wallflowers 1–2-3
« Válasz #1 Dátum: 2017. Január 12. - 11:38:31 »
Köszönöm szépen!
Felhasználók akik megköszönték a hozzászólást: poldi, Enoi