Szerző Téma: Psychotoxic-RELOADED  (Megtekintve 190 alkalommal)

Leírás: Iso[4.35Gb]Data prémium,Openload

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Speed

  • Nem Vagyok Tökéletes' És Ezen Nem Sokat Dolgoztam!
  • Red Speeder One
  • Road Spirit
  • *
  • Hozzászólások: 12764
  • Megköszönte: 8336 Alkalommal
  • Alapitó
    • live-speed
Psychotoxic-RELOADED
« Dátum: 2016. December 23. - 07:03:36 »
Psychotoxic-RELOADED


Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
Psychotoxic
Az idén nem csak a 3DO-tól várható az Apokalipszis témájával foglalkozó akciójáték.
2003.01.22. 00:00 | szerző: Delta | Előzetes

Úgy látszik, az idei év az apokalipszis jegyében fog telni már ami a számítógépes játékokat illeti. Bár Nostradamus az apokalipszist 2000-re jósolta, a három év csúszást rójuk fel a megjelenés folyamatos elhalasztásának, no meg a piaci recessziónak - ezekkel jósunk nem számolhatott ugyebár.

Psychotoxic
Bevezetőnket az indokolja, hogy ez évben két játék is az apokalipszis témájával foglalkozik, elsőként a 3DO projektje, a Four Horsemen of the Apocalypse, melyről bővebben írtunk ECTS 2002 beszámolónkban. Szintén az apokalipszis négy lovasának történetét dolgozza fel a CDV és a NuClear Vision szárnyai alatt növekvő Psychotoxic is, mely a témához illő Gateway to Hell alcímet hordozza. A játékkal kapcsolatban ezen kívül alcímként többször említik még a klasszikus Táncoltál már az ördöggel sápadt holdfénynél? mondatot, mint a játék hangulatát hűen lefestő idézetet, bár az idézett film a legkevésbé sem mondható apokaliptikusnak.

A Psychotoxic - ahogy egy ilyen játékhoz illik - 2020-ban játszódik New York városában, illetve annak romjain, hiszen mikor a történetbe bekapcsolódunk, az apokalipszis négy lovasa nevezetesen a Halál, a Dögvész, a Háború és az Éhínség - közül három már pusztítja a Földet, a negyedik eljövetele pedig a véget jelentené. Főhősünk, a 22 éves Angie Prophet félig ember, félig angyal (bár ezt eleinte ő maga sem tudja), és ezt a kettősséget a játék is hordozza. Egyik síkon a valóságban kell megküzdeni az apokalipszis katonáival. Angie azonban képes az emberek gondolataiba, emlékeibe és álmaiba is behatolni, és megváltoztatni azokat. A harc második síkja tehát egy különös álomvilágban játszódik, amely nem csak megjelenésében, de fizikai törvényeiben is eltérhet megszokott világunktól.

Psychotoxic
A játék stílusa FPS, a megjelenést a Vulpine Vision névre hallgató, német fejlesztésű grafikus motor biztosítja, amelyben a honlapján ígértek és a megjelent képek alapján várhatóan nem kell majd csalódnunk.

Néhány adat a játékról áttekintésképpen: 23 pálya, 22 fajta ellenfél, 8 NPC, 17 fajta fegyver. Az effajta játékok sikerét azonban a fenti adatoknál is jobban befolyásolja a játék hangulata. A fejlesztők épp ezért azt ígérik, hogy a hangulatnak és a cselekménynek nagyon fontos szerepet szánnak. Így, ahogy az a jó sztorival büszkélkedő játékoknál lenni szokott, többjátékos mód nélkül kerül piacra a Psychotoxic, amit - ha a készítők jól végezik a dolgukat - ez év második felében ki is próbálhatunk.


Minimális gépigény:
OS: Windows XP, Windows 2000
CPU: 1.3 GHz Pentium III or equivalent
RAM: 128 MB
GPU: GEForce 3/ATI Radeon or comparable cards
Tárhely: 3200 MB

Ajánlott gépigény:
OS: Windows XP, Windows 2000
CPU: 2.4GHz or gyorsabb Intel Pentium IV or equivalent
RAM: 512 MB
GPU: Nvidia GeForce 5700 / ATI Radeon 9600 or comparable
Tárhely: 3200 MB

Magyarítás (Nagy KÖSZÖNET)
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
További instrukciók:
A játék feltelepítése után egy VP3 Installer nevű program telepítő ablaka ugrik fel, de azt nem raktam fel, mert bejelzett rá a vírusirtó.
Nélküle is futott a játék illetve a magyarítás az 1.04-es verzióhoz készült (ez nem tudom milyen, sehol nem láttam verziószámot), de működik vele.
Játék indításnál ha állna a kép miközben megy a hang, akkor nyomjunk Space-t, Esc-et vagy Enter-t míg be nem jön a főmenü.
Akinek valamennyire megy az angol az olvassa el a telepítő mappájában lévő a readme fájlt mielőtt nekiáll telepíteni.

Installálása: Írd ki vagy mounold be, installáld, a CRACK könyvtárból a törést másold be a játék bin mappájába felülírva az ott lévő file-t, játssz.

Méret: 4.35 GB
 :ls le1:
Kód:
Only registered users can see contents. Kérjük kattintson ide Regisztrálj Vagy Jelenkez Be.
GY.I.Klive-Speed SzabályzatSegítség a Letöltéshez
Moderátorokat keresünk! Ha van minden nap egy kis időd és kedved akkor jelentkezz! De kérünk benneteket csak akkor ha tényleg tudtok időt szánni a fórumra,és előny ha aktív vagy!