* Ls Hírek

Kedves felhasználók!

A szavazás ideje alatt a prémium link használatát elfogadjuk,lehet 10Gb-nál nagyobb fálj méretnél csak prémium link hozzáférést adni,és témát nyitni!

Továbbá az Ebook részleg is kapott külön szabályzatot,és a tiltott anyagok részt betartani!!

Köszönettel Ls staff :)

Szerző Téma: Internetre költözhetnek és okosodhatnak a Forma–1 közvetítések  (Megtekintve 608 alkalommal)

Leírás:

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető psycho107

  • Nem vagyok mindig bunkó, néha alszom is!
  • Speed Smasszer
  • Racer
  • *
  • Hozzászólások: 428
  • Megköszönte: 2 Alkalommal
  • Live-Speed
Elképzelhető, hogy néhány éven belül már az interneten, ráadásul minden eddiginél interaktívabb formában nézhetünk Forma–1-et.

A Forma–1-es futamok közvetítési jogait megvásárló televíziós társaságok jelenleg nem rendelkeznek olyan engedélyekkel, melyek lehetővé tennék a versenyek élő, online sugárzását. Jelenleg azért van életben ilyen policy, mert a döntéshozók eddig attól tartottak, az online közvetítések beindítása elszívná a nézőket a tévéadásoktól.

Az Autoweek legfrissebb értesülései szerint azonban könnyen elképzelhető, hogy a közeljövőben komoly változások lesznek e téren. A magazin úgy tudja, az online streaming-közvetítések elindításáról még csak most kezdődtek meg a tárgyalások, és ha minden jól megy, akkor két–három év múlva indulhatnak el az első netes Forma–1 adások. Erre az időintervallumra utal egyébként az a tény is, hogy a jelenlegi hatvanhárom tévéközvetítési szerződés közül ötvenhat lejár 2015 végéig, és az új szerződésekbe várhatóan már belefoglalják az online-ról szóló fejezetet is.

Nekünk, nézőknek mindez nemcsak azért lehet előnyös, mert a tévé mellett akár már notebookon vagy tableten is élőben követhetjük a versenyeket, hanem azért is, mert akár magunk választhatjuk majd ki a kameranézeteket, illetve rengeteg olyan élő adathoz férhetünk hozzá, melyek jelenleg még elérhetetlenek számunkra. Már csak az a kérdés: mennyiért. Zárójelben megjegyzendő, hogy bizonyos site-okon akár már mostanság is nézhetők az F1-közvetítések, de persze prémium szolgáltatások nélkül, általában nem annyira legális formában.


Forrás: player.huEgy kiegyensúlyozott ember vagyok...
Ugyanannyi dührohamom van, mint idegösszeomlásom!